Menu

L'Orangerie Normandie - Vakantiehuis - Airbnb

branding ● logo ● websiteontwerp & webbouw ● templates voor Instagram

Ook op afstand is het goed samenwerken. Annelies, in Frankrijk, en ik, hier in de NYMA, hebben gezocht naar de juiste branding voor de nieuwe doelgroep die ze wil aantrekken. Neem een kijkje op haar website hoe de 'tijdschriftstijl' is geworden.

https://orangerienormandie.com

Meer in Verbinding

branding ● logo ● websiteontwerp & webbouw

Samen met Helmi gaan zitten voor haar huisstijl. Met een duidelijke richting gingen we aan de slag. Het resultaat: een kleurrijke sfeervolle huisstijl.

https://meerinverbinding.nl

Helen Werkt

branding ● logo ● logo

Voor Helen Werkt, praktijk voor
ervarings­deskundige begeleiding, heb ik naast het brandingstraject ook haar website ontworpen en gebouwd. Wat een gezelligheid als we samen waren.

https://helenwerkt.nl

Ieder Talent Telt

logo ● website ● huisstijl ● social media ● formats

De stichting Ieder Talent Telt brengt mensen, studenten en leerlingen samen uit het onderwijsveld. Wat een fijne samenwerking met deze club van gedreven mensen. Allen zijn we trots op de uitkomst van het ontwerpproces van huisstijl en website.

www.iedertalenttelt.nl

Vanessa Bender

logo ● huisstijl ● social media ● templates

Samen met Vanessa heb ik haar huisstijl inclusief logo en social media templates ontwikkeld. Ze kan nu zelfstandig verder met de ontwerpen.

Verbindend Organiseren

website ● iconen

Voor Arianne de Bruin heb ik website ontworpen en gebouwd. De iconen zijn speciaal voor deze website ontworpen.

www.verbindendorganiseren.nl

TVN Zorgt

website ● huisstijl

Voor deze sympathieke organisatie voor zorg en begeleiding in het Rijk van Nijmegen hebben J Ontwerp en Studio HOEK samengewerkt en een prachtige, functionele informatieve site ontworpen en gebouwd.

www.tvnzorgt.nl

Maria Philippens

website ● logo

Voor de lancering van het nieuwe boek van Maria Philippens heb ik de website ontworpen en gebouwd. Het bestaande logo is geprofessionaliseerd en een basis voor de huisstijl gelegd.

www.mariaphilippens.nl

Het Nachtkantoor

Websitedesign

Een goed feest verdient een mooie website. Fantastische feesten een heerlijke website. Voor Het Nachtkantoor heb ik samen met Arnoud ✝ de website helemaal naar zijn smaak gebouwd.

Lesbian Festival Nijmegen

website ● huisstijl ● logo

Het Lesbian Festival, georganiseerd en gedragen door talloze (roze) bedrijven en organisaties, om vrouwen meer in hun kracht te zetten en met elkaar te verbinden.

Ilse Staps Leefstijlcoaching

website ● huisstijl ● logo ● animatie

Samen met Ilse heb ik haar huisstijl inclusief logo en website ontwikkeld. Deze veelzijdige vrouw heeft goede ideeën welke ik omgezet heb in de ontwerpen.

www.ilsestaps.nl

Annalies Jansen HR-adviseur

huisstijl ● logo

Voor Annalies Jansen, zelfstandig HR-adviseur, heb ik huisstijl - kleur, fotografie, lettertype, vorm/lijn en logo - ontworpen. Janneke van jontwerp.nl heeft deze huisstijl meegenomen in haar websiteontwerp.

www.annaliesjansen.nl

Keizer Karel

huisstijl ● logo ● kleurenpalet ● typografie ● flyer ● website

Voor homo volleybalvereniging Keizer Karel heb ik huisstijl inclusief log en website ontwikkeld.

Debby Marijnissen Inclusief

huisstijl ● logo ● kleurenpalet ● typografie ● website

Voor deze kleurrijke muzikant heb ik huisstijl en website mogen ontwerpen. De site, waaraan ze zelf verder wil kunnen werken, heb ik gebouwd met Wordpress. Heerlijk om met zoveel kleur te mogen werken. Haar acts komen zo goed uit.
In haar logo kun je haa

www.debbymarijnisseninclusief.nl

One of a Kind

huisstijl ● logo ● kleurenpalet ● typografie ● visitekaartjes ● flyer

Voor Tanja Groen heb ik de complete huisstijl, visitekaartjes en flyer ontworpen voor haar nieuw te starten gastouderbureau. Janneke van jontwerp.nl heeft deze huisstijl meegenomen in haar websiteontwerp.

Perla Rosa

logo ● cadeaubon ● visitekaartjes ● flyer ● afsprakenkaart

Esther Zwietink is de vrouw achter Perla Rosa. Voor haar heb ik logo, cadeaubon, visitekaartjes en flyers ontworpen.

Esther: "Het logo hangt nu op A0 formaat in mijn praktijkruimte en elke dag nog kijk ik vol blijdschap naar de afbeelding!"

www.perlarosa.nl

PsyDirect

logo ontwerp ● huisstijl ● flyer

Het nieuwe logo van PsyDirect is ontworpen door studio HOEK.

PsyDirect staat voor kwalitatieve generalistische psychologische en orthopedagogisch-generalistische zorg in de regio Noord-Oost Brabant en Bommelerwaard.

SÜSS Gebak

logo ● huisstijl ● stijlelementen ● flyer ● visitekaartjes ● prijslijst

Voor SÜSS gebak heb ik logo en huisstijl gerestyled. Flyer, prijslijst en visitekaartjes zijn ontworpen. Foto's zijn in de maak en de website krijgt nog een update.